Beachclub The Sunset

De dichtstbijzijnde strandtent is Beachclub The Sunset. Deze tent is modern ingericht en je wordt behandeld als een koning terwijl het toch informeel en persoonlijk aanvoelt. De ligging van de tent is werkelijk adembenemend, zeker als je blijft hangen tot zonsondergang. Niet voor niets wordt deze locatie ook aangeboden als trouwlocatie!

Met de geweldige ligging op het uiterste westelijke puntje van Ameland is deze strandtent de plek om zonsondergang te bekijken. Dus geniet hier in de avond van een heerlijk hapje of een borrel!

Lekker eten en borrelen!

Wij hebben hier zelf nog niet gegeten, maar wel genoten van de bitterballen. Deze zijn heerlijk knapperig en worden geserveerd met verschillende soorten Amelander mosterd en mayonaise. In deze tent word je echt uitstekend bediend. Ook op de koude dagen is dit een heerlijke plek. Binnen is er een prachtige open haard. In het voorjaar kan onder bijna alle weersomstandigheden het terras open. Het terras is voorzien van goede terrasverwarmers en sfeervolle tafelhaarden.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *