Hoera een huisje op Ameland

Katolina & Pieter

Yess.. een paradijsje op Ameland!!

 

Ik weet het nog goed, het was zaterdag ochtend in september 2017. We pakten de boot en werden opgewacht in de haven van Ameland met een bizarre Mercedes. Ons bezoek en bezichtiging beloofde een bijzondere dag te worden, waarbij we goed in de watten werden gelegd. Ons doel was om informatie in te winnen maar we werden direct behoorlijk enthousiast toen we het park zagen en een korte wandeling maakten door de duinen. Thuis hebben we de roes eens over laten waaien en hebben we de knoop doorgehakt om het huisje op Ameland te kopen. Het is toch een mooie droom, zo’n plekje op de waddeneilanden.

Over ons

Wij zijn Katolina en Pieter. We zijn een jong stel uit Leeuwarden met een passie voor natuur en een absolute liefde voor de waddeneilanden.

Inmiddels zijn we trotse eigenaar van een prachtige chalet op Ameland park Boomhiemke. Middels deze website hopen we jou te kunnen overtuigen om eens een bezoekje te brengen aan dit prachtige veelzijdige eiland. Buiten zijn, avonturen beleven, lange hikes maken en reizen zijn onze passies. Maar we kunnen er ook van genieten om na een lange wandeling te genieten van een heerlijk warme kop thee of een speciaalbiertje. Een combinatie van het sportieve en bourgondische leven spreekt ons erg aan. En dat is ook goed te vinden op het eiland!

Verken ons blog en lees over onze belevenissen op Ameland.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *