Vissen op Ameland

visvijver ameland

Ben je net als ik niet een held in vissen maar vind je het af en toe wel eens leuk om te ontdekken of je zelf het lef hebt om een vis van de haak te halen. “Visvijvers ‘t Nijlân” in Buren is de plek (ook voor als je wel een echte sportvisser bent).

Weinig talent

De hoofdvijver zit boordevol forel maar er zijn ook vijvers met meer exclusieve vissen. Ons talent bleek dusdanig slecht te zijn dat we niet voldoende vis hadden voor onze BBQ maar de eigenaren waren zo lief om ons wat extra vis mee te geven.

Vanaf ons huisje ben je er fietsend in 43 minuten. Meer info vind je hier.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *