Faciliteiten

Zwembad

Vermaak voor jong en oud in het zwembad bij het park. Ideaal voor op een regenachtige dag of gewoon om de waterratten in los te laten.

Wellness & Beauty

Als je tijdens je verblijf maximaal wilt ontspannen in Wellness & Beauty Boomhiemke. Er zijn verschillende sauna’s en baden. Aansluitend of tussendoor kun je een gezichtsbehandeling of massage nemen om volledig tot rust te komen.

Restaurant & snackbar

Geen zin om te koken? Bezoek het sfeervolle restaurant met zeer betaalbaar menu, voor ieder wat wils. En als je meer zin hebt in een snelle hap, dan is er een prima snackbar aanwezig.

Sport & spel

Op het park vind je verschillende mogelijkheden om actief bezig te zijn. De kleintjes kunnen terecht in de speeltuin of worden vermaakt door het animatieteam. Ook vind je er verschillende speelvelden, een minigolfbaan en een biljarttafel. Of reserveer de bowlingbaan voor een paar uurtjes plezier.

Fietsverhuur en routes

Het is op het park mogelijk om een fiets te huren. Wel zo makkelijk! Wij hebben enkele leuke fietsroutes voor je uitgestippeld. Deze vind je hier.

Minimarkt

Elke ochtend zin in verse broodjes? Nog de laatste boodschappen nodig? In de minimarkt vind je de belangrijkste levensmiddelen en haal je iedere dag overheerlijke versgebakken brood.

WiFi

Overal op het park en in de vakantiewoningen wordt een goed werkend WiFi netwerk aangeboden.

Wasserette

Ben je wat langer op vakantie of is je favoriete blouse toch vies geworden. Dan biedt de wasserette uitkomst.

Alles bij elkaar…

Op het park vind je bij de receptie eigenlijk alle belangrijke faciliteiten. De bowlingbaan, de kidsclub, de snackbar en het restaurant,het zwembad, de SPA, de kampwinkel en de wasserette. Dit geeft jullie de mogelijkheid om zelf even lekker te ontspannen op het terras of in de SPA wanneer de kinderen in de kidsclub of in de speeltuin zijn.

Elke dag verse broodjes

Doordat er op het park een kampwinkel beschikbaar is kun je gemakkelijk iedere dag verse broodjes halen. Je kunt deze ook bestellen via het bestelformulier of bij de receptie. Je weet dan zeker dat er voldoende broodjes klaar liggen.

De winkel biedt verder de meest noodzakelijke producten en is vaak ook open in het weekend en op feestdagen. Dus heb je even iets niet in huis? Geen nood, haal het bij de kampwinkel!

Fietsverhuur

Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken kun je direct op het park een fiets huren. Je kunt dan na aankomst direct je fiets ophalen en lekker het eiland gaan verkennen. Volg een van de vele fietsroutes of volg gewoon het duinpad direct vanaf het park om lekker uit te waaien.

Het is ook mogelijk om bij je reservering al direct je fietsverhuur te regelen tegen een gereduceerd tarief.  

Lekker spelen

Direct bij het terras zit een speeltuintje voor de kleinste kinderen. Achter de receptie vind je ook nog een wat groter veld met speeltoestellen en twee goals om te voetballen. Kinderen spelen hier veilig omdat de ondergrond van zand is.

Bowling

Met elkaar een avondje uit? Een uurtje bowlen levert gegarandeerd plezier op. Zeker op deze vrolijk verlichte bowlingbanen. Ook voor de jongsten is het leuk, wat de baan heeft de mogelijkheid om de zijkanten omhoog te doen zodat de ballen niet in de goot raken.

De bowlingbaan bevindt zich direct naast het restaurant en de snackbar. Combineer je bowlingavontuur dus gemakkelijk met vooraf of aansluitend eten.